Laat de tijd gewoon even stilstaan

 
Suzan | Maxine Stevens-9.jpg
 
 

Een zwangerschap lijkt eeuwig te duren en als je dan eindelijk bent bevallen vliegen de dagen en weken voorbij. Je dacht dat die babybubbel lang genoeg zou duren maar elke dag zie je je kindje groeien en je wil gewoon dat het even stopt. Allerliefst wil je gewoon even een pauzeknop. De kleine fijne momentjes voor altijd bewaren.  

Want je bent uitgeput en de eerste maanden met je baby komen gewoon over je heen. Je staat op automatische piloot. En voor je het weet is je baby weer een week ouder.

De heimwee naar de kleinste kleren groeit.  

 
 
 
 
 

Zo was ik ook. Elke dag opnieuw zag ik Oliver en Charlie groeien. Ik zat gewrongen tussen mijn drive enerzijds, en mijn verlangen naar een trager leven anderzijds, waarin ik de kleine momentjes met mijn kinderen niet zou missen.

Stel je voor dat je die eerste maanden met je baby veel bewuster kan vastleggen. Dat je een manier vindt om de kleine tenen van je baby voor altijd te kunnen vasthouden in gedachten. Dat je de eerste mini-mijlpalen van je baby altijd kan herbeleven.

Met een eigen fotoreportage kan je voor altijd nagenieten van de kleine momentjes. Mooi, vol eigenheid en helemaal echt. Ik beloof je hart te vullen met mooie beelden van jou en je baby. Een verhaal dat voor zich spreekt. Een moment om nooit te vergeten.  

 
 
 
Wauw Maxine! De foto’s zijn prachtig! We zijn onder de indruk!
— Evelien
Wauw, ik ben zó blij met het resultaat! Je hebt ervoor gezorgd dat we als gezinnetje stralen op de foto’s. Ik wil je daar dus super hard voor bedanken! 🙂
— Manon
Wow! We hebben de foto’s bekeken en ze zien er echt geweldig uit. Enorm blij dat we deze levensfase hebben vastgelegd.
— Dorien
 
 

Waanzinnig mooie beelden

 
Morris & Zola-Maxine Stevens-4.jpg

✔ Ongedwongen sfeer ✔ Afgewerkt binnen de week ✔ Happy baby garantie

 
Linus | Maxine Stevens-4.jpg
 

Gun jezelf een pauzeknop tijdens één van de meest intense momenten van je leven. Beelden vormen de ultieme herinnering van je kraamtijd en de eerste maanden met je baby.

V o o r z i j d i e n i e t w i l l e n v e r g e t e n .

 
Wat een prachtige herinneringen van ons kleine gezinnetje! Het leven gaat zo snel vooruit en je moet mee in de mallemolen van het leven.
— Sien
Door het vastleggen van beelden in Suzan haar eerste maand op deze wereld zal ik altijd terugdenken aan de periode die daarbij hoort. De beginperiode van mama-zijn. Het is wel een periode die je moet koesteren gezien het ‘baby-zijn’ volgens mij zeer snel gaat.
— Sofie
Dankjewel voor de foto’s, ze zijn supertof! Voor deze shoot hadden wij geen enkele foto samen als gezin, dus dat op zich is voor mij al heel belangrijk dat we dat nu wel hebben. Maxine is een heel vlotte, lieve ‘madam’ die zowel kindjes als mama en papa kan geruststellen.
— Marloes
 
 
Leon | Maxine Stevens-89.jpg
albums-112.jpg

Denk je ook soms ‘dat het eens tijd wordt om een album te maken'? Is dat één van de dingen dat er maar niet van komt? Bij je fotoreportage krijg je een stoefboek en kan je ook een mooi linnen album bestellen. Zo heb je in één keer mooie foto’s en een knap album, zonder tijdverlies!

Focus jij je op de kostbare tijd met je kindje(s), ik zorg voor de herinneringen.

 
 

Veel gestelde vragen

 
Julia - Maxine Stevens-22.jpg

+ Maak je enkel foto's van de baby of ook van de rest van het gezin?

Ik zorg ervoor dat je een volledige reportage hebt: foto's van de baby, met grote broer/zus, met papa, met mama, en iedereen samen. Dit varieert van reportage tot reportage, en hoe jullie zijn, want het belangrijkste voor mij is dat jullie erop staan zoals jullie echt zijn. Je hoeft dus ook niet te poseren, ik gids jullie met veel plezier en geduld voor de kindjes doorheen de fotoreportage.

+ Mijn man ziet het niet goed zitten om een 'fotoshoot' te doen, kan ik hem geruststellen?

Begint je man (of jij, als jij de papa des huizes bent) te bibberen bij het woord 'fotoshoot'? Dat is helemaal oké. Ik leg jullie cocon vast, zoals jullie zijn, in één van de meest zotte periodes van jullie leven: met een baby. De reportage is helemaal ongedwongen en op 't gemak. Ik heb nog nooit klachten gehad van papa's die eerst weigerachtig zijn tegenover een fotoshoot, integendeel. Roeland vertelde het zo: “Eerst zag ik er de meerwaarde niet in van een fotoreportage, mijn vrouw heeft mij overtuigd. Het was een heel rustige en leuke reportage. We waren direct op ons gemak. Het zijn geen geposeerde foto’s, maar echt spontane beelden. Mooie herinneringen op beeld!”

+ Wat als mijn baby of kind het moeilijk heeft tijdens de fotoshoot?

Heeft je baby of kind het moeilijk en kunnen we geen volledige, mooie en ongedwongen reeks maken? Dan krijg je een gratis retake op een ander moment. Klik hier om meer te lezen over de Happy Baby garantie!

+ Heb je een fotostudio?

Ja! Ik heb een studio in Deinze. De meeste reportages gaan door bij je thuis of op locatie, en voor studioshoots kan je in mijn daglichtstudio terecht.

+ Maak je ook reportages van grote gezinnen?

Zeker en vast. Ik focus me op de kraamtijd, en grotere broers en zussen zijn daar een even belangrijk onderdeel van. Al die liefde, wat heerlijk om dat in beelden te gieten.

+ Wanneer kan ik best boeken?

Je neemt best contact op ten laatste op 6-8 maanden zwangerschap. Wacht niet te lang met je boeking, want dan kan het zijn dat de periode die jij het liefst op foto wil al volzet is. Vooral als je graag de eerste weken met je baby op foto wil is het belangrijk om ruim voor je bevalling contact op te nemen. Dan kan je een periode kiezen en eens de baby er is leggen we een concreet tijdstip vast.

+ Wat is jouw regio?

Ik leg verhalen vast in België en Nederland. In een groot deel van Vlaanderen zijn de reiskosten gratis. Per regio reken ik andere reiskosten aan. De reiskosten in jouw regio kan je bekijken via het kaartje op de contactpagina. Heb je vragen? Laat het zeker weten!

+ Zal mijn hoofd hier wel naar staan tijdens mijn kraamtijd?

Durf je momenteel geen plannen maken voor je kraamtijd omdat je dan in je bubbel zal zitten met je pasgeboren baby? Helemaal terecht! En het is net die bubbel die ik graag kom vastleggen in beelden. Zodat je hem nooit verliest. Dat je er levendig naar kan terugkijken en er opnieuw van kan genieten.

+ Ik neem zelf veel foto's, is jouw aanbod dan nog een meerwaarde?

Oh ja hoor, lees even wat andere mama's zeggen bij 'ervaringen'. GSM-foto's en foto's van je kindje zijn snel gemaakt, maar mooie foto's van jullie als gezin en de mooie, innige momentjes, zijn moeilijker voor elkaar te krijgen alleen.

+ Wat als ik een huilbaby heb of vooral een donkere wolk ervaar?

De kleur van de babywolk is voor iedereen anders. Fijn als het een roze wolk is, maar even goed als hij eerder donkergrijs kleurt. Als je het na de bevalling zeer zwaar hebt, kan ik je des te meer een reportage aanraden, omdat je op die manier later beter kan nagenieten van je kraamtijd, terwijl je dat nu misschien niet mogelijk ziet. De mooie stukjes die op dit moment een blinde vlek zijn, kan ik net wel vastleggen. Gun jezelf een mooi moment, al komt het met vertraging.