Baby's en groei

Hello sunday.

Ik gebruik deze zondag om even stil te staan en focus te krijgen. Het is fijn om soms wat je doet te toetsen aan je waarom.

Mijn 'why' kreeg ik in het najaar van 2018 helemaal helder. Toen heb ik een ommezwaai van 180* gemaakt. Ik ben toen gestopt met freelancen voor allerlei fotografiejobs en ik begon aan mijn eigen verhaal. Als freelancer voelde ik me manusje-van-alles-fotograaf. Het voelde alsof ik in loondienst was maar zonder de voordelen er van. Na lang broeden op mijn 'why' wist ik het.

En nu leef ik mijn droom: ik kan elke dag voor ambitieuze mama's de tijd even laten stilstaan.

Want ik wist wat ik wilde tijdens de kraamtijd: bewust omgaan met de babyperiode, herinneringen opslaan, geluk voelen met je baby, durven luisteren naar je lichaam en grenzen stellen, hulp aanvaarden, om zo te kunnen uitrusten, genieten met je baby, kleine geluksmomentjes vertragen en vasthouden, geluk vinden in groei, blij kunnen terugkijken naar de eerste weken met je baby in plaats van heimwee te ervaren, kleine momentjes me-time waarderen zonder schuldgevoel ... er zijn zoveel dingen die soms zo evident lijken maar eigenlijk heel moeilijk zijn als je net een kindje kreeg.

Als er iets is wat ik wil doen, dan is het wel om deze zondag die focus helder te krijgen. Om even stil te staan bij mijn aanbod. Om even te checken of ik nog op de weg zit die ik heb ingeslagen. Want soms geraak je gemakkelijk op een zijwegje. Terwijl er nog zoveel mama's kunnen geholpen worden.

Juliette _ Maxine Stevens-16.jpg

Kan ik iets voor jou doen? Laat het me zeker weten.

Mijn verhaalMaxine Stevens