Odette, de droombaby

Light reportage | ideaal bij een eerste kind

Odette. De schattigste van Lokeren. Ze was twee weken oud toen ik ook voor haar even de tijd mocht laten stilstaan. Of toch, voor de mama en de papa eigenlijk ;-) - zo gaat dat toch bij alles wat we ‘voor de baby’ doen? Deze foto’s gaan in elk geval later nog door vele handen gaan, als er wordt teruggekeken naar de babyfoto’s. Eerste lief van Odette, je gaat er ook aan moeten geloven!

Odette de droombaby. En ik, bij haar op haar eerste ‘slechte dag’. Het was een moeilijk momentje, zo vertellen mama en papa me. Dat moet natuurlijk altijd lukken als ik langskom.

Liefde voor Odette.

Ben je helemaal tot beneden geraakt? Gezellig hier! Kijk gerust eens rond op de site, en geef me een seintje als ik ook voor jou de tijd even kan laten stilstaan.

Veel liefs, Maxine

LightMaxine Stevens