Wat mama’s over me vertellen

 
Odin-Maxine Stevens-19.jpg

Ellen

“Wat een prachtige, spontane beelden van mijn gezin! Het probleem is dat het enorm moeilijk is om met je ganse gezin op 1 foto te staan aangezien er altijd wel iemand de foto moet nemen. Dus ik het moeilijker om herinneringen vast te leggen op beeld. Ik probeer toch zelf zoveel mogelijk beelden vast te leggen van Odin. Als mama heb je altijd tijd tekort en moet je veel meer genieten van je baby. Odin groeit zo snel en ik wou graag een mooie herinnering (nu dat hij nog zo klein is). Je hebt sowieso herinneringen in je hoofd maar een beeld zal nooit vervagen 🙂! Lijkt mij ook tof voor Odin om een filmpje van zichzelf te zien als hij wat ouder is.”

 

Evelien

“Prachtige foto's en een zalig filmpje! We zijn enorm fan van de natuurlijke stijl van de foto's, het voelde allemaal heel normaal aan en zo is het ook vastgelegd op de foto's: hoe we echt zijn. 

De kraamtijd liep op zijn einde en je ziet je eigen baby opgroeien, veranderen en groot worden. En we wouden toch graag die baby-tijd vastleggen want het gaat allemaal zo snel. Als ik zelf foto’s neem heb ik vaak een niet-meewerkende baby :-D, slechte belichting,… We hadden Ona nooit zo goed kunnen vastleggen zoals Maxine dat gedaan heeft. De puurheid, haar verschillende gezichtsuitdrukkingen,... op een super kwalitatieve manier. We hebben nu een mooi souvenir om naar terug te kijken!”

 

Marloes

“Dankjewel voor de foto’s, ze zijn supertof! Voor deze minishoot hadden wij geen enkele foto samen als gezin, dus dat op zich is voor mij al heel belangrijk dat we dat nu wel hebben. Maxine is een heel vlotte, lieve 'madam' die zowel kindjes als mama en papa kan geruststellen. Het concept van een shoot zal sommigen misschien wat afschrikken, maar eigenlijk vonden we het zelfs leuk. We konden gewoon onszelf zijn, de dingen doen die we standaard ook doen als gezin en dat werd gewoon heel mooi vastgelegd op beeld.”

 
Ella-June-15.jpg

Liza

“De reportage zorgde ervoor dat we even stil stonden bij de wervelwind. Over twee jaar zou ik niet meer weten hoe ik me precies voelde of wat ik dacht, omdat je dat uit jezelf niet zo uitgebreid neerschrijft. Dat zou ik wel missen. En ik vind het zalig dat we aan Ella-June het boek zullen kunnen ‘schenken’. 

Maxine is een rustgevende factor! Zelfs mijn vriend was heel snel op zijn gemak. Alles is chill, op ’t gemakje. Niets is geforceerd. Heel aangenaam! 

Je staat er nu nog niet bij stil, maar het cliché is waar: koester die eerste momenten. Door slaapgebrek en de rush vliegt het zo voorbij. Het is zo fijn om er iets tastbaars aan over te houden.”

 

Sofie

“Door het vastleggen van beelden in Suzan haar eerste maand op deze wereld zal ik altijd terugdenken aan de periode die daarbij hoort. De beginperiode van mama-zijn. We hebben nu uitstekende beelden die perfect weergeven in welke 'bubbel' we momenteel zitten. Vol liefde voor dat kleine wezentje.Het is wel een periode die je moet koesteren gezien het ‘baby-zijn’ volgens mij zeer snel gaat.

We nemen soms te weinig tijd om bepaalde belangrijke herinneringen op een mooie en natuurlijke manier vast te leggen. Foto's van ons als koppel samen had ik nooit. Het zouden de standaard GSM foto's zijn die je minder snel in je woonkamer zou hangen. De minishoot gaf mij de kans om gezinsfoto's te hebben. Niks is geforceerd wat het zo mooi en natuurlijk maakt. Maxine is een fotografe die op een natuurlijke manier momenten wil vastleggen. Ze stelt de ouders en de baby op hun gemak. Niks moet, alles mag!”

 

Sien

“Wat een prachtige herinneringen van ons kleine gezinnetje! Het leven gaat zo snel vooruit en je moet mee in de mallemolen van het leven. Bij het zelf vastleggen van herinneringen is het heel moeilijk om mooie foto's te hebben waarbij mama en papa ook opstaan. Gsmfotos van de baby genoeg, maar weinig waar de liefde tussen moeder/vader en kind wordt vastgelegd. Nu hebben we mooie foto's om ons interieur op te luisteren of om cadeau te doen aan de grootouders...

Het cliché dat zegt dat het zo snel gaat is wel degelijk waar. Voor mij is de shoot het vastleggen van een periode waarin alles nog draait rond de baby alleen, nog geen zorgen over het werk of over de baby achterlaten bij de crèche.

Maxine is een heel lieve persoon die je meteen op je gemak doet voelen. Die door middel van kleine gesprekken zorgt dat de foto's op een natuurlijke en pure manier gebeuren, zonder geposeer.

De minishoot is een halfuurtje waarin je mag knuffelen met je baby en partner zonder dat je moet nadenken over hoe je lacht of hoe je overkomt. Want tijdens die intense momenten straal je sowieso geluk uit en Maxine legt die momenten vast wat zorgt voor prachtige beelden.”

 

Sarah-9.jpg

Gratis zwangerschapsfoto’s

Ben je zwanger en wil je dit intense en unieke moment in je leven voor altijd vastleggen?

Kom langs voor een gratis zwangerschapsfoto, iedere week houd ik plekjes vrij voor (bijna-)mama’s.

Ook tijdens deze kennismaking: ik bekijk samen met jou wat jij kan doen om de korte babyperiode ten volle te beleven, en of ik je daarbij kan helpen.