Gift card voor een studioshoot

Gift card voor een studioshoot

197.00

Gratis verzending.

Kijk je ernaar uit om mooie foto’s te hebben van je nieuwe gezinnetje? Wil je jezelf enkele fijne herinneringen te gunnen?

Een studioshoot is dé perfecte manier om jullie zelf kort en krachtig op foto vast te laten leggen. Het is een 30-minuten studioshoot waarin je de kern van een fotoreportage samengevat krijgt in een variatie aan sterke beelden: je kindje(s), met mama, met papa, en als gezin. De studioshoot gaat door in de lichtrijke daglichtstudio, zo zit de setting al meteen helemaal goed en halen we het maximum uit de 30 minuten. Dit is de kern van een lifestyle reportage.

ELLEN: “Wat een prachtige, spontane beelden van mijn gezin! Het probleem is dat het enorm moeilijk is om met je ganse gezin op 1 foto te staan aangezien er altijd wel iemand de foto moet nemen. Dus ik het moeilijker om herinneringen vast te leggen op beeld. Ik probeer toch zelf zoveel mogelijk beelden vast te leggen van Odin. Als mama heb je altijd tijd tekort en moet je veel meer genieten van je baby. Odin groeit zo snel en ik wou graag een mooie herinnering (nu dat hij nog zo klein is). Je hebt sowieso herinneringen in je hoofd maar een beeld zal nooit vervagen 🙂! Lijkt mij ook tof voor Odin om een filmpje van zichzelf te zien als hij wat ouder is.”

ROELAND: “Mooie herinneringen op beeld! Eerst zag ik er de meerwaarde niet van in, mijn vrouw heeft mij overtuigd. Het was een heel rustige en leuke reportage. We waren direct op ons gemak. Het zijn geen geposeerde foto’s, maar echt spontane beelden.”

Quantity:
Bestel nu jouw gift card!