Donna hires-47 copy.jpg

Ben jij ook een ambitieuze mama of papa die zich - net als ik - zorgen maakt over hoe snel het leven voorbij gaat? Ik creëer beelden en verhalen voor jonge ouders die graag aan het werk zijn maar die ook niets willen missen van hun gezin.

Het is een pauzeknop tijdens één van de meest intense momenten in het leven: met een pasgeboren baby.

Ik geloof dat elke mama zich een kraamtijd kan gunnen waar ze bewust van kan genieten. Zo kan je die bijzondere periode voor altijd herbeleven.

 

✔ Mooie, ongedwongen beelden

✔ Unieke verhalen

Happy baby garantie

 

 
Prachtige foto’s en een zalig filmpje! We zijn enorm fan van de natuurlijke stijl van de foto’s, het voelde allemaal heel normaal aan en zo is het ook vastgelegd op de foto’s: hoe we echt zijn.
— Evelien
 

 
 
DSC_4089-2.jpg

Volg mijn tips en maak zelf waanzinnig mooie foto’s van je baby

 
 

Wat mama’s en papa’s vertellen


 
Wat een prachtige herinneringen van ons kleine gezinnetje! Het leven gaat zo snel vooruit en je moet mee in de mallemolen van het leven.
— Sien
Je staat er nu nog niet bij stil, maar het cliché is waar: koester die eerste momenten. Door slaapgebrek en de rush vliegt het zo voorbij. Het is zo fijn om er iets tastbaars aan over te houden.
— Liza
Mooie herinneringen op beeld! Eerst zag ik er de meerwaarde niet van in, mijn vrouw heeft mij overtuigd. Het was een heel rustige en leuke reportage. We waren direct op ons gemak. Het zijn geen geposeerde foto’s, maar echt spontane beelden.
— Roeland
Wat een prachtige, spontane beelden van mijn gezin! Als mama heb je altijd tijd tekort en moet je veel meer genieten van je baby. Odin groeit zo snel en ik wou graag een mooie herinnering (nu dat hij nog zo klein is).
— Ellen
Door het vastleggen van beelden in Suzan haar eerste maand op deze wereld zal ik altijd terugdenken aan de periode die daarbij hoort. De beginperiode van mama-zijn. Het is wel een periode die je moet koesteren gezien het ‘baby-zijn’ volgens mij zeer snel gaat.
— Sofie
 
 

Vind ook jij dat het leven te snel voorbijgaat?

 
Morris & Zola-Maxine Stevens-2.jpg

Laat je inspireren op instagram

Met regelmatig gratis tips en tricks om je eigen foto’s te verbeteren!
@maxinestevens.stories