Kijk je ernaar uit om mooie foto’s te hebben van je nieuwe gezinnetje? Wil je jezelf heel wat mooie herinneringen gunnen?

Een fotoreportage is dé perfecte manier om jullie zelf mooi op foto vast te leggen, ongedwongen en echt. Zo lang of kort als je zelf kiest: bij een fotoreportage krijg je jullie gezin samengevat in een variatie aan sterke beelden: je kindje(s), met mama, met papa, en als gezin. Een fotoreportage gaat door bij jullie thuis, de mooiste plek voor echte en ongedwongen herinneringen.

We zijn zo blij dat je bij ons langsgekomen bent :D
Heerlijke foto’s, ik kreeg die lach niet van mn gezicht tijdens het doorbladeren! De liefde straalde van het scherm af!
— Eline
De reportage zorgde ervoor dat we even stil stonden bij de wervelwind. Over twee jaar zou ik niet meer weten hoe ik me precies voelde of wat ik dacht, omdat je dat uit jezelf niet zo uitgebreid neerschrijft. Dat zou ik wel missen. En ik vind het zalig dat we aan Ella-June het boek zullen kunnen ‘schenken’.
— @lizaheirman
Foto’s zijn momentopnames en zorgen ervoor dat ik later nog eens hetzelfde moment kan herbeleven omdat het zo snel gaat, de tijd... Je wordt als het ware teruggeslingerd naar de dag van de foto’s en alle details worden opnieuw opgeroepen. Ook voor de kinderen zelf vind ik het heel waardevol om zichzelf te zien als ze later groot zijn.
— @lorimariette
 
 
Kijk regelmatig met volle nostalgie en af en toe een traantje naar de foto’s en het filmpje, zoooo dankbaar ook voor dat laatste.
— Elise
 
 

Hi! Ik ben Maxine.

Ik creëer beelden en verhalen voor ouders met kleine koters die graag aan het werk zijn maar die ook niets willen missen van hun gezin.

Ik geloof in het betekenisvol vastleggen van de kleine momentjes. Om te beginnen de eerste maanden en jaren met je kind. Zo kan je de tijd even laten stilstaan.

Ik heb zelf twee kleine mannekes in huis lopen. Af en toe steel ik momentjes. En zo ontstaan: bakken vol nostalgie voor later.

 
gray.png

✔ Ongedwongen sfeer ✔ Afgewerkt binnen de week ✔ Happy baby garantie

 

Dit is een fotoreportage

 

Jij krijgt:

 • megaveel prachtige lifestyle foto’s

 • je foto’s afgewerkt binnen de week

 • nu gratis: handpicked stoefboek (t.w.v. € 75)

 • nu gratis: alle foto’s digitaal te downloaden (t.w.v. € 200 bij een light reportage. t.w.v. € 250 bij een relax reportage)

 • enkel deze week voor jou: een voucher van € 40 om te spenderen aan prints, een fotoboek, kaartjes … wat jij ook maar wil! Je kan kiezen via jouw fotogalerij na de shoot.

Hoe we dat doen:

 • een fotoreportage bij je thuis, ik neem ruim de tijd dus je houdt in totaal best een groot uur vrij (verplaatsing is gratis in een groot deel van Vlaanderen, bekijk hier alle info)

 • we kiezen enkele fijne plekjes uit in huis: op bed, in de zetel, bij het wiegje, in de tuin …

 • je krijgt rustig de tijd om te wennen aan de camera, we hebben geen haast

 • ik zorg voor een ongedwongen sfeer: je kan gewoon jezelf zijn

 • ik bezorg je vooraf kledingtips voor het hele gezin

 • genieten, want je hebt de happy baby garantie

 • wanneer? Je baby is 0-12 maanden, uiteraard gaat het hele gezin op foto (ook grotere broertjes en zusjes)

 

Mét meer dan € 315 aan GRATIS BONUSSEN!

stoefboek-3.jpg

BONUS 1

Handpicked STOEFBOEK T.W.V. € 75

BONUS 2

Digitale foto’s t.w.v. € 200-250

Bonus 3

Voucher t.w.v. € 40

 
 

Light | € 347

Ideaal bij een eerste kind

Duurt ongeveer een uurtje, dus perfect om met een klein gezin mooie beelden te maken van je kindje apart en samen met jou/jullie. Of ook heel goed voor grotere gezinnen die liever een beknopte reportage kiezen!

€ 347 i.p.v. € 662
Voor jou
dus mét gratis extra's t.w.v. € 315!


Relax | € 437

IDEaal bij meerdere kindjes

Duurt gemakkelijk anderhalf tot twee uur, dus heel veel mooie beelden en genoeg tijd om de kindjes apart, samen en met het hele gezin op foto te zetten!

€ 437 i.p.v. € 802
Voor jou
dus mét gratis extra's t.w.v. € 365!

 

YAY! Jouw unieke bonussen zijn er nog heel even!

 
 
 
color.png

✔ Ongedwongen sfeer ✔ Afgewerkt binnen de week ✔ Happy baby garantie

 
Prachtige foto’s en een zalig filmpje! We zijn enorm fan van de natuurlijke stijl van de foto’s, het voelde allemaal heel normaal aan en zo is het ook vastgelegd op de foto’s: hoe we echt zijn.
— Evelien
Wat een prachtige herinneringen van ons kleine gezinnetje! Het leven gaat zo snel vooruit en je moet mee in de mallemolen van het leven. Bij het zelf vastleggen van herinneringen is het heel moeilijk om mooie foto’s te hebben waarbij mama en papa ook opstaan. Gsm-foto’s van de baby hebben we genoeg, maar weinig waar de liefde tussen moeder/vader en kind wordt vastgelegd.
— Sien

Jouw persoonlijke plekje met once-in-a-lifetime bonussen!