laat de tijd gewoon even stilstaan

Een zwangerschap lijkt eeuwig te duren en als je dan uiteindelijk bevallen bent vliegen de dagen en weken voorbij. Je dacht dat die babybubbel lang genoeg zou duren maar elke dag zie je je kindje groeien en je wil gewoon dat het even stopt. Allerliefst wil je gewoon even een pauzeknop. De kleine fijne momentjes voor altijd bewaren.  

Want je bent uitgeput en laat de eerste maanden met je baby over je heen komen. Je staat op automatische piloot. Soms voelt het als overleven. En voor je het weet is je baby weer een week ouder.

De heimwee naar de kleinste kleren groeit.  

Zo was ik ook. Elke dag opnieuw zag ik Oliver en Charlie groeien. Ik zat gewrongen tussen mijn ambitie en drive enerzijds, en mijn verlangen naar een trager leven anderzijds, waarin ik de kleine momentjes met mijn kinderen niet zou missen. Nu kan ik veel meer genieten en nagenieten van de tijd met mijn kindjes, en ik hoefde er niet minder ambitieus voor te worden.  

Het kan dus zeker. Stel je voor dat je veel meer kan genieten van je kraamtijd en dat je die eerste maanden met je baby heel bewust kan doormaken. Dat je een manier vindt om de kleine tenen van je baby voor altijd te kunnen vasthouden in gedachten. Dat je de eerste mijlpalen van je baby altijd kan herbeleven.

Met een eigen kraamverhaal of fotoreportage kan je voor altijd nagenieten van de kleine momentjes. Mooi, vol eigenheid en helemaal echt. Ik beloof je moederhart te vullen met mooie beelden en woorden van jou en je baby. Een verhaal dat voor zich spreekt. Een moment om nooit te vergeten.  


 
Prachtige foto’s en een zalig filmpje! We zijn enorm fan van de natuurlijke stijl van de foto’s, het voelde allemaal heel normaal aan en zo is het ook vastgelegd op de foto’s: hoe we echt zijn.
— Evelien
 

✔ Mooie, ongedwongen beelden ✔ Unieke verhalen ✔ Happy baby garantie

 
Morris & Zola-Maxine Stevens-4.jpg

Hoe ik je kan helpen

 

Geniet voor altijd na van je babybubbel en gun jezelf een pauzeknop tijdens één van de meest intense momenten in het leven. Ik creëer kraamverhalen en fotoreportages.

kraamverhaal

Met een kraamverhaal maak ik een tijdcapsule met schrijfsels en foto’s van jouw kraamperiode. Je krijgt een fotoboek met ook teksten die een prachtige weergave vormen van jouw kraamtijd.

fotoreportage

Met een fotoreportage maak ik van jou de mooiste beelden, helemaal lifestyle. Perfect voor ouders die op zoek zijn naar tijdloze beelden en geen behoefte hebben aan een geschreven verhaal.

studioshoot

Kom je graag naar de daglichtstudio voor een fijne fotoshoot? Kies dan voor een studioshoot. De 30-minuten studioshoot is de perfecte manier om op korte tijd mooie beelden én een video te maken. Dit is de enige formule die toegankelijk is voor kindjes ouder dan 9 maanden.

 

✔ Mooie, ongedwongen beelden ✔ Unieke verhalen ✔ Happy baby garantie


 
Maxine is een rustgevende factor! Zelfs mijn vriend was heel snel op zijn gemak. Alles is chill, op ’t gemakje. Niets is geforceerd. Heel aangenaam!
— Liza
 

Kraamverhaal

 

Een tijdcapsule met schrijfsels en foto’s van jouw kraamperiode. Je krijgt een fotoboek met ook teksten die een prachtige weergave vormen van jouw kraamtijd.

Wil je niets van je gezin missen? Ik help je om je kraamtijd bewust te beleven en voor altijd na te genieten van de kleine momentjes, van zwangerschap tot kraamtijd.

 

 

Fotoreportage

Beeldig mooi en echt. Om nooit te vergeten hoe klein die teentjes zijn. Gun jezelf een rustpunt, een pauzeknop tijdens één van de meest intense en snelle momenten in het leven.

Een lifestyle newborn- of babyreportage is perfect voor ouders die de eerste weken of maanden met hun baby voor altijd in beelden willen bewaren. Kies een fotoreportage als je graag mooie herinneringen wil die de tijd doen vertragen.

 

 

studioshoot

Wil je ook graag een pauzeknop tussen de kinderdrukte door? Heb je soms het gevoel dat je de tijd veel sneller voorbijvliegt sinds je kinderen hebt?

Een studioshoot is dé perfecte manier om jullie zelf kort en krachtig op foto vast te laten leggen. Het is een 30-minuten studioshoot waarin je de kern van een fotoreportage samengevat krijgt in een variatie aan sterke beelden: je kindje(s), met mama, met papa, en als gezin.

 
 
June&Alix-Maxine Stevens-57.jpg
Bieke-Maxine Stevens-3.jpg

Gratis zwangerschapsshoot

Ben je zwanger en wil je dit intense en unieke moment in je leven voor altijd vastleggen? Twijfel je over het vastleggen van de eerste periode met je baby?

Kom kennismaken tijdens een gratis zwangerschapsfotoshoot!

Ik bekijk meteen ook samen met jou wat jij kan doen om de eerste maanden met je baby ten volle te beleven, en of ik je daarbij kan helpen. 

 
Morris & Zola-Maxine Stevens-49.jpg

 Veel gestelde vragen

+ Wat als mijn baby of kind het moeilijk heeft tijdens de fotoshoot?

Heeft je baby of kind het moeilijk en kunnen we geen volledige, mooie en ongedwongen reeks maken? Dan krijg je een gratis retake op een ander moment. Klik hier om meer te lezen over de Happy Baby garantie!

+ Heb je een fotostudio?

Ja! Ik heb een studio in Deinze. De meeste reportages gaan door bij je thuis of op locatie, en voor studioshoots kan je in mijn daglichtstudio terecht. Hier kom je ook naartoe voor je gratis zwangerschapsfoto en om de boeken en fotoprints te bekijken, als je dat wil.

+ Kan ik in delen betalen?

Ja, dat kan zeker. Je kan in drie delen betalen bij alle reportages met een investering van meer dan € 500.

+ Maak je ook reportages van grote gezinnen?

Zeker en vast. Ik focus me op de kraamtijd, maar grotere broers en zussen zijn daar een even belangrijk onderdeel van. Al die liefde, wat heerlijk om in een verhaal te gieten.

+ Moet ik meteen boeken?

Nee hoor, ik leer je graag kennen voor ik aan je verhaal of reportage begin. Je kan meteen boeken, maar dat hoeft zeker niet. Het aanbod is niet voor iedereen, dus geef me gerust een seintje dan doen we eerst een gezellige babbel.

+ Wat is jouw regio?

Ik leg verhalen vast in België en Nederland. Per regio reken ik andere reiskosten aan. De reiskosten kan je bekijken via het kaartje op de contactpagina. Heb je vragen? Laat het zeker weten!

+ Hoe lang duurt een afspraak?

Per afspraak voor een kraamverhaal of per fotoshoot voorzie je best twee tot drie uur tijd. Een minishoot is een korte formule en duurt een half uur.

+ Zal mijn hoofd hier wel naar staan tijdens mijn kraamtijd?

Durf je momenteel geen plannen maken voor je kraamtijd omdat je dan in je bubbel zal zitten met je pasgeboren baby? Helemaal terecht! En het is net die bubbel die ik graag kom vastleggen in beelden. Zodat je hem nooit verliest. Dat je er levendig naar kan terugkijken en er opnieuw van kan genieten.

+ Ik neem zelf veel foto's, is jouw aanbod dan nog een meerwaarde?

Oh ja hoor, lees even wat andere mama's zeggen bij 'ervaringen'. GSM-foto's en foto's van je kindje zijn snel gemaakt, maar mooie foto's van jullie als gezin en de mooie, innige momentjes, zijn moeilijker voor elkaar te krijgen alleen.

+ Wat als ik een huilbaby heb of vooral een donkere wolk ervaar?

De kleur van de babywolk is voor iedereen anders. Fijn als het een roze wolk is, maar even goed als hij eerder donkergrijs kleurt. Als je het na de bevalling zeer zwaar hebt, kan ik je des te meer een reportage aanraden, omdat je op die manier later beter kan nagenieten van je kraamtijd, terwijl je dat nu misschien niet mogelijk ziet. De mooie stukjes die op dit moment een blinde vlek zijn, kan ik net wel vastleggen. Gun jezelf een mooi moment, al komt het met vertraging.