studioshoot

 

Wil je ook graag een pauzeknop tussen de kinderdrukte door? Heb je soms het gevoel dat je de tijd veel sneller voorbijvliegt sinds je kinderen hebt? Zie jij vaak mooie baby- of kinderfoto’s passeren maar durven jij of je partner zelf de stap nog niet zetten tot een uitgebreide fotoreportage?

Evelien: “De studioshoot is een korte fotoshoot waarin je gewoon als gezin jezelf kan zijn met je baby en met als resultaat prachtige natuurlijke foto's en een filmpje om te koesteren.”

 

✔ Mooie, ongedwongen beelden ✔ Persoonlijke video ✔ Happy baby garantie

 

Kijk je ernaar uit om mooie foto’s te hebben van je nieuwe gezinnetje? Wil je jezelf enkele fijne herinneringen te gunnen?

Een studioshoot is dé perfecte manier om jullie zelf kort en krachtig op foto vast te laten leggen. Het is een 30-minuten studioshoot waarin je de kern van een fotoreportage samengevat krijgt in een variatie aan sterke beelden: je kindje(s), met mama, met papa, en als gezin. De studioshoot gaat door in de lichtrijke daglichtstudio, zo zit de setting al meteen helemaal goed en halen we het maximum uit de 30 minuten. Dit is de kern van een lifestyle reportage.

 
 

Een studio shoot, dat is:

  • een 30-minuten fotoshoot in de lichtrijke daglichtstudio in Nevele/Deinze (regio Gent - Kortrijk - Brugge)

  • voor kinderen tot drie jaar (met de rest van het gezin) 

  • 20 tot 30 prachtige lifestyle foto’s en herinneringen

  • alle digitale bestanden van de afgewerkte foto’s

  • MEGA-BONUS: een babyfilmpje

  • nog een BONUS: je favoriete foto geprint op fotopapier, op een zwart plankje (20x30 cm)

  • een VOUCHER waarmee je korting krijgt bij je volgende fotoreportage (€ 50 korting) of kraamverhaal (€ 100 korting)!


€ 197


 
 
 
 
Prachtige foto’s en een zalig filmpje! We zijn enorm fan van de natuurlijke stijl van de foto’s, het voelde allemaal heel normaal aan en zo is het ook vastgelegd op de foto’s: hoe we echt zijn.
— Evelien
Wat een prachtige herinneringen van ons kleine gezinnetje! Het leven gaat zo snel vooruit en je moet mee in de mallemolen van het leven.
— Sien
Door het vastleggen van beelden in Suzan haar eerste maand op deze wereld zal ik altijd terugdenken aan de periode die daarbij hoort. De beginperiode van mama-zijn. Het is wel een periode die je moet koesteren gezien het ‘baby-zijn’ volgens mij zeer snel gaat.
— Sofie
Dankjewel voor de foto’s, ze zijn supertof! Voor deze minishoot hadden wij geen enkele foto samen als gezin, dus dat op zich is voor mij al heel belangrijk dat we dat nu wel hebben. Maxine is een heel vlotte, lieve ‘madam’ die zowel kindjes als mama en papa kan geruststellen.
— Marloes
 

 
 

Waar en wanneer?

Maandelijks op een zaterdag. Klik op reserveren om het volledige overzicht te bekijken. Je kan je ook op de wachtlijst zetten als de komende data niet passen of volzet zijn!

De studioshoots gaan door in de daglichtstudio in Nevele/Deinze (regio Gent - Kortrijk - Brugge).

Meer weten?

Stuur me een mailtje: maxine@maxinestevens.com.


✔ Mooie, ongedwongen beelden ✔ Persoonlijke video ✔ Happy baby garantie