Wie ben ik?

 
frankieandfish-6.jpg
 
 

Toen Oliver geboren werd had ik het heel erg moeilijk met de snelheid van het leven. Het leek wel alsof er in één week een heel leven was voorbijgevlogen. En zo was het ook.

Ik droomde van een pauzeknop. Dat alles wat trager zou gaan om net eventjes langer te kunnen genieten van zijn kleine teentjes en zijn schattige lachjes. Dat alles eventjes zou kunnen stilstaan, zo tussen de babydrukte door.

 
DSC_4089-2.jpg
 

Ik was bang om stukjes van zijn leven te vergeten. Van de mooiigheid. De kleine mijlpalen van elke dag.

 

Het leek alsof andere mama’s alles zo goed voor elkaar hadden. Zij konden de groei van hun baby heel precies navertellen, per week, per kilogram. Ik kon dat niet. Ik had andere dingen aan mijn hoofd: nieuwe ideeën, eigen wensen. Ik zat gevangen tussen mijn drive enerzijds en mijn verlangen om te kunnen genieten van mijn babybubbel anderzijds.

De eerste maanden met Charlie waren een wereld van verschil. Deze tweede keer kon ik genieten van mijn kraamtijd. Ik weet nu hoe ik tijd kan MAKEN in plaats van achter het leven aan te lopen. Ik kan intens genieten van mijn gezinsleven en mijn jongens.

 
 

Elk momentje is waardevol. De mooiste glimlach op zondagochtend. Een mond vol choco, dansend door de woonkamer in pyjama. De stiekeme schildering op onze pas gewitte muur.

 

Hoe fantastisch en mooi is het om dit gevoel ook aan andere mama’s en papa’s te bezorgen? Ik geloof dat elke ouder bewust kan genieten van de eerste momentjes als gezin. Want hoe uniek zijn die eerste levensmaanden … Eens je weet hoe je deze tijd kan beleven en kan vasthouden, kan je de kleine momentjes ook altijd herbeleven. Voor altijd kunnen nagenieten van je kraamtijd, hoe bijzonder is dat.

DSC_1770.jpg
 

✔ Ongedwongen sfeer ✔ Afgewerkt binnen de week ✔ Happy baby garantie

 

 
Jouw warmte, enthousiasme en spontaniteit zorgde ervoor dat we ons meteen op ons gemak waren met de foto’s als prachtig resultaat!
— Dorien
Maxine is een heel vlotte, lieve ‘madam’ die zowel kindjes als mama en papa kan geruststellen.
— Marloes
We hadden Ona nooit zo goed kunnen vastleggen zoals Maxine dat gedaan heeft.
— Evelien
Maxine is een fotografe die op een natuurlijke manier momenten wil vastleggen. Ze stelt de ouders en de baby op hun gemak. Niks moet, alles mag!
— Sofie