Kijk je ernaar uit om mooie foto’s te hebben van je nieuwe gezinnetje? Wil je jezelf enkele fijne foto’s gunnen?

Een studioshoot is dé perfecte manier om jullie zelf kort en krachtig op foto vast te laten leggen. Het is een 20 tot 30-minuten studioshoot waarin je de kern van een fotoreportage samengevat krijgt in een variatie aan sterke beelden: je kindje(s), met mama, met papa, en als gezin. De studioshoot gaat door in de lichtrijke daglichtstudio, zo zit de setting al meteen helemaal goed en halen we het maximum uit de 30 minuten. Ik maak steeds een uur vrij zodat je in alle rust kan toekomen en acclimatiseren.

De studioshoot is een korte fotoshoot waarin je gewoon als gezin jezelf kan zijn met je baby en met als resultaat prachtige natuurlijke foto’s om te koesteren.
— Evelien
We zagen net de foto’s. Wauw, wauw, wauw! Aline heb je echt gefotografeerd zoals wij ze in haar korte leventje al kennen, vrolijk en af en toe wat serieuzer, heerlijk!
— Céline
 
 
Wauw, ik ben zó blij met het resultaat! Je hebt ervoor gezorgd dat we als gezinnetje stralen op de foto’s. Ik wil je daar dus super hard voor bedanken! 🙂
— Manon
 
 

Hi! Ik ben Maxine.

Ik creëer beelden en verhalen voor ouders met kleine koters die hun eigen ding doen maar die ook niets willen missen van hun gezin.

Ik geloof in het betekenisvol vastleggen van de kleine momentjes. Om te beginnen de eerste maanden en jaren met je kind. Zo kan je de tijd even laten stilstaan.

Ik heb zelf twee kleine mannekes in huis lopen. Af en toe steel ik momentjes. En zo ontstaan: bakken vol nostalgie voor later.

 
gray.png

✔ Ongedwongen sfeer ✔ AFGEWERKT BINNEN DE WEEK ✔ Happy baby garantie

 
 

DIT IS EEN STUDIOSHOOT

Jij krijgt:

 • 20-30 lifestyle foto’s

 • je foto’s afgewerkt binnen de week

 • handpicked stoefboek in een mooie layout, met gratis verzending (t.w.v. € 75)

 • geen extra kosten voor de foto’s in hoge resolutie: je krijgt ze er gratis bij via een eigen Dropbox mapje (t.w.v. € 150)

 • keuze uit de linnen boeken, prints en ander leuks op mijn handpicked boekenplank

 • BONUS TOT EN MET 8 SEPTEMBER 2019:
  30 MINIMALISTISCHE FOTOKAARTJES VOOR KERST, ALS BEDANKING … (T.W.V. € 90) OF 2 VERGROTINGEN (20X30 CM), IDEAAL ALS KERSTCADEAU ;-)

Hoe we dat doen:

 • 20-30 minuten fotoshoot in de studio

 • je krijgt rustig de tijd om te acclimatiseren, we hebben geen haast, ik houd in totaal een uurtje vrij

 • ik zorg voor een ongedwongen sfeer: je kan gewoon jezelf zijn

 • ik bezorg je vooraf kledingtips voor het hele gezin

 • je mag me achteraf altijd vragen voor een gratis basis-touch-up van je huid in photoshop (of die van je baby), zodat jullie er heerlijk fris uitzien, gewoon even mailen en ik zorg ervoor!

 • genieten, want je hebt de happy baby garantie

Voor wie:

 • je baby is 0-12 maanden

 • en het hele gezin


€ 287


De aanmeldingen worden definitief afgesloten op 7 september om 12 uur ‘s middags.

 
 
color.png

✔ Ongedwongen sfeer ✔ AFGEWERKT BINNEN DE WEEK ✔ Happy baby garantie

 
Wow! We hebben de foto’s bekeken en ze zien er echt geweldig uit. Enorm blij dat we deze levensfase hebben vastgelegd.
— Dorien
Prachtige foto’s en een zalig filmpje! We zijn enorm fan van de natuurlijke stijl van de foto’s, het voelde allemaal heel normaal aan en zo is het ook vastgelegd op de foto’s: hoe we echt zijn.
— Evelien
Dankjewel voor de foto’s, ze zijn supertof! Voor deze minishoot hadden wij geen enkele foto samen als gezin, dus dat op zich is voor mij al heel belangrijk dat we dat nu wel hebben. Maxine is een heel vlotte, lieve ‘madam’ die zowel kindjes als mama en papa kan geruststellen.
— Marloes

Snel en gemakkelijk!