Kijk je ernaar uit om mooie foto’s te hebben van je nieuwe gezinnetje? Wil je jezelf enkele fijne foto’s gunnen?

Een studioshoot is dé perfecte manier om jullie zelf kort en krachtig op foto vast te laten leggen. Het is een 30-minuten studioshoot waarin je de kern van een fotoreportage samengevat krijgt in een variatie aan sterke beelden: je kindje(s), met mama, met papa, en als gezin. De studioshoot gaat door in de lichtrijke daglichtstudio, zo zit de setting al meteen helemaal goed en halen we het maximum uit de 30 minuten.

De studioshoot is een korte fotoshoot waarin je gewoon als gezin jezelf kan zijn met je baby en met als resultaat prachtige natuurlijke foto’s en een filmpje om te koesteren.
— Evelien
Wat een prachtige herinneringen van ons kleine gezinnetje! Het leven gaat zo snel vooruit en je moet mee in de mallemolen van het leven.
— Sien
 
 
Door het vastleggen van beelden in Suzan haar eerste maand op deze wereld zal ik altijd terugdenken aan de periode die daarbij hoort. De beginperiode van mama-zijn. Het is wel een periode die je moet koesteren gezien het ‘baby-zijn’ volgens mij zeer snel gaat.
— Sofie
 
 

Hi! Ik ben Maxine.

Ik creëer beelden en verhalen voor ouders met kleine koters die hun eigen ding doen maar die ook niets willen missen van hun gezin.

Ik geloof in het betekenisvol vastleggen van de kleine momentjes. Om te beginnen de eerste maanden en jaren met je kind. Zo kan je de tijd even laten stilstaan.

Ik heb zelf twee kleine mannekes in huis lopen. Af en toe steel ik momentjes. En zo ontstaan: bakken vol nostalgie voor later.

 
gray.png

✔ Mooie, ongedwongen beelden ✔ Altijd een fotoboek ✔ Happy baby garantie

 
 

DIT IS EEN STUDIOSHOOT

Een half uur fotoshoot in de daglichtstudio in Nevele/Deinze

Je jongste kind is max. 3 jaar

20-30 prachtige foto’s en herinneringen

Stoefboek in tijdloos minimalistisch ontwerp

Alle afgewerkte digitale foto’s


€ 197


De plekjes lopen snel vol!

 
 
color.png

✔ Mooie, ongedwongen beelden ✔ Altijd een fotoboek ✔ Happy baby garantie

 
Prachtige foto’s en een zalig filmpje! We zijn enorm fan van de natuurlijke stijl van de foto’s, het voelde allemaal heel normaal aan en zo is het ook vastgelegd op de foto’s: hoe we echt zijn.
— Evelien
Dankjewel voor de foto’s, ze zijn supertof! Voor deze minishoot hadden wij geen enkele foto samen als gezin, dus dat op zich is voor mij al heel belangrijk dat we dat nu wel hebben. Maxine is een heel vlotte, lieve ‘madam’ die zowel kindjes als mama en papa kan geruststellen.
— Marloes

Snel en gemakkelijk!