Workshops 

Wil je graag mooiere foto’s leren maken van je eigen baby of kindje(s)? Loop je vaak vast tegen slechte belichting, donkere foto’s, onbedoeld wazige beelden en andere technische drempels? Of lukt het niet om je kindje(s) op een fijne manier vast te leggen?

Alle workshops gaan door in de daglichtstudio in Nevele (Gent-Kortrijk-Brugge). Betalen doe je online bij je inschrijving, als je liever ter plekke betaalt dan kan dat ook. Stuur me een berichtje om dat te laten weten en dan reserveer ik een plekje voor je.

 
 
DSC_5328.jpg
 

Workshop: de geheimen van mooie foto's met je spiegelreflexcamera

VOORBIJ

Ik leer je de belangrijkste twee fotogeheimen over je camera die je nog niet kende. Op een vlotte manier leer je met je camera werken, want met deze tips kan je meteen beginnen fotograferen. Geen suffe lijst van knopjes en instellingen, wel een hands-on workshop waarmee je als bezige mama wat bent.

Na de workshop kan jij: 

  • Mooie lichtrijke foto’s maken

  • Een wazige achtergrond creëren 

  • Zelf kiezen waarop je scherpstelt

BONUS: na de workshop krijg je toegang tot een besloten Facebook groep waarin je bijleert via challenges en feedback van elkaar en van Maxine.

Eline: “Ik wilde graag meer te weten komen over poses, compositie en over het algemeen veel tips en tricks. Door deze workshop is mijn motivatie aangewakkerd om zoveel mogelijk te oefenen! Het is ook fijn om te zien dat je met weinig materiaal een hele fijne setting kan creëeren om foto’s te maken. Maxine is zeer spontaan en goedlachs.. ze komt zeer vlot over en stelt je meteen op je gemak! Het is een toffe en laagdrempelige workshop voor alle mama’s die veel willen bijleren over het fotograferen van hun kindjes!”

 
 
DSC_4542-2.jpg
 

Workshop: mooiere foto's van je eigen kinderen

VOLZET

Til je foto’s naar een hoger niveau! Leer hoe je snel je eigen baby of kindje(s) kan fotograferen, zonder gedoe. Je leert over licht, poses, perspectieven…

Na de workshop kan jij: 

  • Mooiere foto’s maken van je eigen baby of kind

  • Kiezen waar in huis (of buiten) je best fotografeert

  • Snelle momenten vastleggen

BONUS: na de workshop krijg je toegang tot een besloten Facebook groep waarin je bijleert via challenges en feedback van elkaar en van Maxine.

Serena: “De kinderen willen soms niet goed meewerken of soms weet je niet goed waar je op moet letten om op een zo mooi mogelijke manier beelden vast te leggen. Ik ben heel graag creatief bezig waaronder het nemen van foto's en deze nabewerken. Ik had echter nog heel weinig kennis hieromtrent dus ik keek ernaar uit om het een en ander bij te leren van een topfotografe. De dingen die je bijleert, vergeet je niet snel en het leuke aan fotografie is dat je met al die tips en tricks zelf verder aan de slag kan en vanalles uit kan proberen! Maxine is een zeer sympathieke dame waarbij je jouw onmiddellijk op jouw gemak voelt.”

 
 
DSC_5217.jpg
 

Bootcamp! What Women Want: een man die foto's maakt!

Zaterdag 23 februari van 14:00 tot 15:30, Nevele (BE)

UPDATE:

EINDELIJK mag ik vertellen wat de MEGA-BONUS is voor het bootcamp komende zaterdag! Want het is mannenweek! En met een nieuw project wil ik papa's aan het woord laten over hun vaderschap. Alle papa's die zaterdag naar mijn BOOTCAMP komen krijgen een GOLDEN TICKET voor dit nieuwe project: "Pa, vertel eens." Want papa's worden veel te weinig gehoord. Kom je zaterdag naar het bootcamp, dan kan je binnenkort ook langskomen met je koter(s) voor een prachtfoto en zet ik ook jouw woorden graag om in een blijvende herinnering.

Er zijn nog enkele plekjes vrij voor komende zaterdag. Ben jij of ken jij een fantastische papa met grote of kleine kindjes, die het geweldig vindt om van fijne gezinsmomentjes te genieten en die nog wat wil bijleren over het vastleggen daarvan?

Anderhalf uur crashcourse portretfotografie. Technische fotokennis is niet nodig, dit is all levels. Papa levels. Leer mooie foto's maken van al je schatten, en creëer zo de mooiste herinneringen voor je gezin. Dan staat de mama er ook eens op ;-).

En ja: dad jokes allowed.

Is het altijd de vrouw in huis die naar de camera grijpt? En als je zelf een foto neemt staat ze er niet goed op? Zie je haar graag en wil je wel leuke foto’s maken, maar denk je er gewoon niet aan?

Say no more. In deze bootcamp leer je geen flauwe foto’s maken. Geen duckfaces en filters. NIETS VAN DAT.

In deze bootcamp leer je wat zij wil: gewoon een paar schone foto’s van zichzelf met de kindjes.