WORKSHOP || De geheimen van mooie foto's met je spiegelreflexcamera [17 februari 9:30-12:00]

WORKSHOP || De geheimen van mooie foto's met je spiegelreflexcamera [17 februari 9:30-12:00]

59.00

Twee grote fotogeheimen die helemaal niet zo moeilijk zijn. Leer je camera beter kennen en fotografeer meteen op ‘manueel’. Simpel! Ik toon je hoe.

Locatie: Nevele (Gent - Deinze - Kortrijk - Brugge)
Tijdstip: 17 februari 9:30-12:00
Aantal plekjes: maximum 6 deelnemers

Na de workshop kan jij: 

  • Mooie lichtrijke foto’s maken

  • Een wazige achtergrond creëren 

  • Zelf kiezen waarop je scherpstelt

Leer je spiegelreflexcamera beter kennen en kom te weten met welke knopjes je het meest impact hebt op je foto’s. Niet elk knopje moet je kennen om goede foto’s te maken. Wij focussen op wat er toe doet. Geen saaie uitleg, wel tips om meteen in de praktijk te brengen. En zo leer je supersnel je eigen kinderen fotograferen!

BONUS: na de workshop krijg je toegang tot een besloten Facebook groep waarin je bijleert via challenges en feedback van elkaar en van Maxine.

Ervaringen van andere mama’s:

Serena: “De kinderen willen soms niet goed meewerken of soms weet je niet goed waar je op moet letten om op een zo mooi mogelijke manier beelden vast te leggen. Ik ben heel graag creatief bezig waaronder het nemen van foto's en deze nabewerken. Ik had echter nog heel weinig kennis hieromtrent dus ik keek ernaar uit om het een en ander bij te leren van een topfotografe. De dingen die je bijleert, vergeet je niet snel en het leuke aan fotografie is dat je met al die tips en tricks zelf verder aan de slag kan en vanalles uit kan proberen! Maxine is een zeer sympathieke dame waarbij je jouw onmiddellijk op jouw gemak voelt.”

Eline: “Ik wilde graag meer te weten komen over poses, compositie en over het algemeen veel tips en tricks. Door deze workshop is mijn motivatie aangewakkerd om zoveel mogelijk te oefenen! Het is ook fijn om te zien dat je met weinig materiaal een hele fijne setting kan creëeren om foto’s te maken. Maxine is zeer spontaan en goedlachs.. ze komt zeer vlot over en stelt je meteen op je gemak! Het is een toffe en laagdrempelige workshop voor alle mama’s die veel willen bijleren over het fotograferen van hun kindjes!”

Anneloes: “Deze workshop heeft me de “goesting” te geven om opnieuw creatief bezig te zijn met mijn fototoestel en dit met nieuwe kennis in mijn achterzak. Ik heb veel bijgeleerd en het was ook gewoon heel fijn om in een rustige omgeving te luisteren naar een specialist ter zake die ons probeert bij te brengen hoe we het beste uit onze camera kunnen halen. En dat probeer ik écht dankzij alle tips. Ik zou zeker aanraden om bij Maxine een workshop te volgen omwille van de super opvolging, de challenges en de feedback achteraf wanneer we onze opgedane kennis zelf in praktijk gaan brengen. Ook dan blijft ze je nog even volgen, daagt ze je uit én geeft ze nog steeds tips & tricks.”

Lieselotte: “Wat een leuke tips & tricks die je leert, terwijl je in een gezellige ruimte zit met mama’s die hetzelfde willen leren! Ik zeg al eventjes dat ik verder wil met fotografie. Nu dat mijn zoontje er is, is hij het perfecte onderwerp!”

Inschrijven