WORKSHOP || Mooiere foto's van je eigen kinderen [VOLZET]

WORKSHOP || Mooiere foto's van je eigen kinderen [VOLZET]

59.00

Til je foto’s naar een hoger niveau!

Locatie: Nevele (Gent - Deinze - Kortrijk - Brugge)
Tijdstip: 24 februari 9:30-12:00
Aantal plekjes: maximum 6 deelnemers

Na de workshop kan jij: 

  • Mooiere foto’s maken van je eigen baby of kind

  • Kiezen waar in huis (of buiten) je best fotografeert

  • Snelle momenten vastleggen

Je krijgt een grote dosis inspiratie om je eigen kind te fotograferen. Van poses tot perspectief en kijken naar het licht. 

Tijdens deze workshop wordt niet ingegaan op technische camerashizzle. Als je daar meer over wil weten, dan volg je eerst het de workshop ‘fotogeheimen’ om je camera efficiënt te gebruiken.

BONUS: na de workshop krijg je toegang tot een besloten Facebook groep waarin je bijleert via challenges en feedback van elkaar en van Maxine.

Ervaringen van andere mama’s:

Serena: “De kinderen willen soms niet goed meewerken of soms weet je niet goed waar je op moet letten om op een zo mooi mogelijke manier beelden vast te leggen. Ik ben heel graag creatief bezig waaronder het nemen van foto's en deze nabewerken. Ik had echter nog heel weinig kennis hieromtrent dus ik keek ernaar uit om het een en ander bij te leren van een topfotografe. De dingen die je bijleert, vergeet je niet snel en het leuke aan fotografie is dat je met al die tips en tricks zelf verder aan de slag kan en vanalles uit kan proberen! Maxine is een zeer sympathieke dame waarbij je jouw onmiddellijk op jouw gemak voelt.”

Eline: “Ik wilde graag meer te weten komen over poses, compositie en over het algemeen veel tips en tricks. Door deze workshop is mijn motivatie aangewakkerd om zoveel mogelijk te oefenen! Het is ook fijn om te zien dat je met weinig materiaal een hele fijne setting kan creëeren om foto’s te maken. Maxine is zeer spontaan en goedlachs.. ze komt zeer vlot over en stelt je meteen op je gemak! Het is een toffe en laagdrempelige workshop voor alle mama’s die veel willen bijleren over het fotograferen van hun kindjes!”

Anneloes: “Deze workshop heeft me de “goesting” te geven om opnieuw creatief bezig te zijn met mijn fototoestel en dit met nieuwe kennis in mijn achterzak. Ik heb veel bijgeleerd en het was ook gewoon heel fijn om in een rustige omgeving te luisteren naar een specialist ter zake die ons probeert bij te brengen hoe we het beste uit onze camera kunnen halen. En dat probeer ik écht dankzij alle tips. Ik zou zeker aanraden om bij Maxine een workshop te volgen omwille van de super opvolging, de challenges en de feedback achteraf wanneer we onze opgedane kennis zelf in praktijk gaan brengen. Ook dan blijft ze je nog even volgen, daagt ze je uit én geeft ze nog steeds tips & tricks.”

Lieselotte: “Wat een leuke tips & tricks die je leert, terwijl je in een gezellige ruimte zit met mama’s die hetzelfde willen leren! Ik zeg al eventjes dat ik verder wil met fotografie. Nu dat mijn zoontje er is, is hij het perfecte onderwerp!”

Inschrijven