Kijk je ernaar uit om mooie foto’s te hebben van je nieuwe gezinnetje? Wil je jezelf heel wat mooie herinneringen gunnen?

Een fotoreportage is dé perfecte manier om jullie zelf mooi op foto vast te leggen, ongedwongen en echt. Zo lang of kort als je zelf kiest: bij een fotoreportage krijg je jullie gezin samengevat in een variatie aan sterke beelden: je kindje(s), met mama, met papa, en als gezin. Een fotoreportage gaat door bij jullie thuis, de mooiste plek voor echte en ongedwongen herinneringen.

De reportage zorgde ervoor dat we even stil stonden bij de wervelwind. Over twee jaar zou ik niet meer weten hoe ik me precies voelde of wat ik dacht, omdat je dat uit jezelf niet zo uitgebreid neerschrijft. Dat zou ik wel missen. En ik vind het zalig dat we aan Ella-June het boek zullen kunnen ‘schenken’.
— @lizaheirman
Foto’s zijn momentopnames en zorgen ervoor dat ik later nog eens hetzelfde moment kan herbeleven omdat het zo snel gaat, de tijd... Je wordt als het ware teruggeslingerd naar de dag van de foto’s en alle details worden opnieuw opgeroepen. Ook voor de kinderen zelf vind ik het heel waardevol om zichzelf te zien als ze later groot zijn.
— @lorimariette
 
 
Door het vastleggen van beelden in Suzan haar eerste maand op deze wereld zal ik altijd terugdenken aan de periode die daarbij hoort. De beginperiode van mama-zijn. Het is wel een periode die je moet koesteren gezien het ‘baby-zijn’ volgens mij zeer snel gaat.
— Sofie
 
 

Hi! Ik ben Maxine.

Ik creëer beelden en verhalen voor ouders met kleine koters die graag aan het werk zijn maar die ook niets willen missen van hun gezin.

Ik geloof in het betekenisvol vastleggen van de kleine momentjes. Om te beginnen de eerste maanden en jaren met je kind. Zo kan je de tijd even laten stilstaan.

Ik heb zelf twee kleine mannekes in huis lopen. Af en toe steel ik momentjes. En zo ontstaan: bakken vol nostalgie voor later.

 
gray.png

✔ Mooie, ongedwongen beelden ✔ Altijd een fotoboek ✔ Happy baby garantie

Dit is een fotoreportage


Light | € 287
Ideaal bij een eerste kind

Een korte fotoreportage thuis
(voorzie een klein uurtje)

Je baby is 0-12 maanden

30-40 prachtige lifestyle foto’s en herinneringen

Stoefboek in tijdloos minimalistisch ontwerp

Alle afgewerkte digitale foto’s


Relax | € 397
IDEaal bij meerdere kindjes

Een uitgebreide fotoreportage thuis
(voorzie een tweetal uur)

Je baby is 0-12 maanden

+50 prachtige lifestyle foto’s en herinneringen

Stoefboek in tijdloos minimalistisch ontwerp

Alle afgewerkte digitale foto’s

De plekjes lopen snel vol: nog 4 plaatsen in de eerste helft van juli en nog 5 plaatsen in augustus!


Verplaatsing is gratis in een groot deel van Vlaanderen, bekijk alle info via deze kaart.

color.png

✔ Mooie, ongedwongen beelden ✔ Altijd een fotoboek ✔ Happy baby garantie

 
Prachtige foto’s en een zalig filmpje! We zijn enorm fan van de natuurlijke stijl van de foto’s, het voelde allemaal heel normaal aan en zo is het ook vastgelegd op de foto’s: hoe we echt zijn.
— Evelien
Wat een prachtige herinneringen van ons kleine gezinnetje! Het leven gaat zo snel vooruit en je moet mee in de mallemolen van het leven. Bij het zelf vastleggen van herinneringen is het heel moeilijk om mooie foto’s te hebben waarbij mama en papa ook opstaan. Gsm-foto’s van de baby hebben we genoeg, maar weinig waar de liefde tussen moeder/vader en kind wordt vastgelegd.
— Sien

Snel en gemakkelijk!